Doneren voor BuurtAED toch nog mogelijk

Het ging onwaarschijnlijk snel. € 1.660,- werd er binnen 3 dagen opgehaald voor de BuurtAED. Maar omdat het zo snel ging horen we nu ook van buurtgenoten dat ze graag nog een donatie hadden willen doen. Dan is het natuurlijk jammer dat dit niet meer kan. We hebben zelfs al een aantal contante donaties ontvangen.

Toen we het initiatief hebben gestart wisten we dat de installatie van de AED door onszelf moest worden gerealiseerd. Hier zouden we vast een oplossing voor vinden. En ook na een inzet kunnen de verbruikskosten worden gedeclareerd bij de ambulancezorg. Toch komen er altijd andere kosten om de hoek kijken. Hiervoor is het goed om een reserve op te bouwen. De installatie moet bijvoorbeeld nog gefinancierd worden (elektromaterialen). De eerste 5 jaar valt het onderhoud onder een contract dat is inbegrepen bij de aanschaf.

Om buurtgenoten de mogelijkheid te geven ook bij te dragen aan de BuurtAED en gelijktijdig de installatie te bekostigen en toekomstige kosten te dekken, hebben we besloten om hiervoor een ‘potje’ aan te leggen. Hiervoor is het nu mogelijk om donaties te doen via de website, wederom via iDeal. Het ontvangen geld zal hiervoor geparkeerd worden en gebruikt worden voor de BuurtAED.

Wil je dus ook je bijdrage nog doen voor de BuurtAED? Doneer dan nu en help mee aan een hartveilige buurt!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter