Het is gelukt! De BuurtAED komt er aan!

Het is bijna onvoorstelbaar maar toch waar… HET IS GELUKT! De BuurtAED is gefinancierd en komt binnenkort naar ons toe!

Vrijdagavond rond 20.00 uur verzonden we de email naar alle leden van Buurtvereniging Molenhoek, met de aankondiging van de actie. Ook ging de mail naar de bewoners van de Oostenstein. De actie werd geplaatst op Social Media en door velen geliked en gedeeld. De eerste donatie was meteen raak, € 100,-. Huh? Jazeker! De media plaatsten de bijzondere actie en we hadden veel websitebezoeken. En toen ging het hard. De ene na de andere donatie kwam binnen. Bij de donaties stonden fijne positieve opmerkingen die ons initiatief nog meer versterkten. Om 14.00 uur vanmiddag was er nog 90 euro nodig. Een half uur later was het voltooid. De laatste donatie is afkomstig van Daniël Pijnacker BV. De plek waar we zo nu en dan te gast mogen zijn voor activiteiten.

Het streefbedrag is samen door de hele wijk en zelfs door belangstellenden er buiten bij elkaar gebracht. Elke donatie, klein en groot, heeft ervoor gezorgd dat er binnen 3 dagen € 1.660,- is ingezameld voor een AED in de wijk. De andere benodigde € 1.075,- was door Philips al als startbedrag gesponsord. Hoe gaaf is dat! Hier gaan we heel kort even van genieten. En wij niet alleen, alle bewoners van de buurt! Dit is hoe je als gemeenschap hecht kunt zijn!

Hier stopt het natuurlijk niet. Want binnenkort weten we meer over de levering van de BuurtAED. Wij houden jullie regelmatig op de hoogte via deze facebookpagina en de site www.molenhoekkollum.nl. Ook als je via de donatiesite had aangegeven berichten te willen ontvangen zul je de komende tijd daar via de updates ontvangen.

Nogmaals dank aan iedereen die de actie heeft gesteund. Graag tot binnenkort bij de ingebruikname waar we dit hopelijk samen gaan vieren!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter